ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА ОПЕТ ДЕСЕТKОВАНА

Војводину из Бачког Градишта никако да заобиђу проблеми, па отуда не изненађују шаренолики резултати овог пролећа. За недељну утакмицу са Слогом из Чонопље, после суспензије од четири утакмице због искључења против Апатинаца, враћа се Немања Јанковић, али из разноразних разлога изостаје квинтет, Братислав Јелић, Стефан Малић, Давид Петровић, Срђан Радојковић и Ален Хасичић.

– Имајући у виду да из недеље у недељу не можемо да саставимо жељену екипу, једва чекамо да се сезона заврши. Додам ли томе да нам у госте стиже ривал који овог пролећа није осетио горчину пораза, онда је јасно да, и поред тога што играмо насвом терену, нисмо фаворити, искрен је тренер Војводине из Бачког Градишта Ото Барта.

Последње изречена констатација је тачна. Слога из Чонопље из јесење полусезоне, када је освојила само бод и била убедљиво последња, и актуелна није иста. Овог пролећа је најуспешнија екипа војвођанског „севера“. Током минулих 12 утакмица, укњижили су 11 победа и само једанпут играли нерешено. То довољно казује да је и у недељном гостовању у Бачком Градишту фаворит.

Утакмица између Војводине и Слоге игра се у недељу с почетком у 17 сати на игралишту у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“. Суђење је поверено Огњену Ждрњи из Новог Жедника, коме ће асистирати Стеван Јурић из Сенте и Немања Суботић из Вишњићева, а делегат ФСВ је Арон Чонка из Аде.

Фото (В. Јанков): Везиста Војводине Намања Јанковић се враћа

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!