ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА СЕ УЖЕЛЕЛА ПОБЕДЕ

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта су последњи пут победили 23. априла у Сенти (1:0), што их је лансирало на треће место табеле војвођанског „севера“. Од тада им је бодовни салдо на „коти 42“, јер су у међувремену укњижили четири пораза и пали су на садашње седмо место. Управо из тог разлога, прва жеља им је да у недељу против Препорода у Новом Жеднику прекину бодовни пост.

– Лако је то рећи, а када у сваку утакмицу уђемо хендикепирани неиграњем половине, некада и више, играча, онда све постаје тешко. Због повреда не могу да рачунам на Илића, Петровића и Татића, Солдат има нагомилане жуте картоне, Давор Јелић обевезе на факултету, а Јанковић је увређен. Поново „крпимо“ тим, што се одражава на резултате. Имам осећај да су играчи „у главама“већ на одмору, јада се тренер Воше Ото Барта.

На сву срећу, сезона је при самом крају, па се актуелна „црна резултатска серија“ не може отегнути у недоглед. Дељење правде у Новом Жеднику поверено је судијама из бачкопаланачке регије. Лука Латиновић ће бити на терену, помагаће му Раде Kрнета и Дејан Шавија из Обровца, а делегат је Златко Војнић Пурчар из Суботице.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): У последње време све мање оваквих тренутака после постизања гола

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!