ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА СИГУРНА ПРОТИВ СУБОТИЧАНА

Нова радосот Бачкоградиштанаца и корак даље од зоне испадања. Овога пута је човек одлуке био Влада Бошњак, који је постигао два гола, а Милан Ковачевић је у самом финишу игре потврдио победу од 3:0. Тако су играчи Воше на најлапши могући начин зачинили рођенданско славље поводом 110 година играња фудбла у селу. Да су овако играли јесенас, Градиштанци би били у врху. То се посебно односи на одбран, која је примила само шест голова на девет утакмица и сада је „ветер леђа“ осталом делу екипе. Истина, сада предстоји серија од четири тешке утакмице, али „на муци се познају јунаци“. Наредне недеље ће угостити Слогу из Чонопље, па иду у Бсјшу, онда им стиже лидер Братство, па гостују у Врбасу. Ништа мање тешко неће бити код куће са Сентом и на крају у Змајеву са Обилићем.

Војводина – Бачка 1901 3:0 (1:0)

Бачко Градиште: Игралиште у СЦ “Ђорђе Тапавица Џоја“. Гледалаца: 100. Судија: Немања Стојчевић (Сомбор). Стрелци: Бошњак у 22. и 48. и Ковачевић у 90минуту за Војводину. Жути картони: Бубања и Илић (Војводина), а Врана и Темуновић (Бачка 1901).

Војводина: Слијепчевић, Киш, Ковачевић, Пеленгић (од 85. Савков), Бошњак, Јовић, Бубања, Ћирић (од 80. Илић), Радосављевић, Ефендић, Ердељан (од 53. Дражић).

Бачка 1901: Вуковић, Маленчић ( од 74. Милошевић), Врана (од 77. Пелхе), Анђић, Темуновић (од 63. Килибарда), Мезеи, Шијачић, Милијашевић, Ненадовић, Пантелић, Глишовић.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 01. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!