ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА У НЕДЕЉУ ГОСТУЈЕ ХАЈДУКУ У СТАПАРУ

Победа у Новом Жеднику и нерешено код куће са комшијама из Турије. То је учинак фудбалера Војводине из Бачког Градишта у прва два кола наставка каравана војвођанског „севера“. У трећем колу гостују у недељу Хајдуку у Стапару. Утакмица почиње у 15 сати и судиће Милан Боснић из Бачке Паланке, а помагаће му Никола Јакић из Бача и Милован Јањић из Гајдобре, док ће делегат ФСВ бити Милан Станковић.

– Чека нас тешко гостовање у Стапару, али смо спремни за надигравање. Тренутно имамо 26 бодова, бод више од њих, и пласирани смо на седмом месту, а они одмах иза нас. Подсетио бих да су нас Стапарци летос победили на нашем терену и сада је ред да им се реванширамо пуном мером. Не говорим ово без разлога, јер ми играмо боље у гостима. Уз то, сви играчи, изузев повређеног Марковића, су спремни и једва чекамо да утакмица почне, вели тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

Слично размишљају и играчи. Знају да су остали дужни својим навијачима, који су минуле недеље очекивали више од 0:0 против комшија из Турије, и покушаће у Стапару да освоје цео плен.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!