ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА У ПЕТАK ИГРА У СТАНИШИЋУ

Пошто су уторак, 26. априла, обележили клупски 109. рођендан, Војводину из Бачког Градишта чека гостовање лидеру војвођанског „севера“ Станишићу у истоименом месту. Уместо у недељу, због првомајског празника, утакмица у Станишићу је заказана за петак. Имајући у виду да због картона тренер Ото Барта неће моћи да рачуна на петорицу играча, те да је домаћин лидер војвођанског „севера“, биће то једно од гостовања на које се, објективно, не рачуна на бодове.

– Због искључења на утакмици против Апатинаца, на Немању Јанковића не можемо да рачунамо на четири утакмице, значи још против Станишића и Kрила Kрајине код куће, а због нагомиланих жутих картона ван протокола ће бити Димитрије Илић, Миодраг Пеленгић, Александар Проданов и Срђан Радојковић. И то није све. Пошто се игра у петак, питање је хоће ли студенти и запослени успети да стигну на време. Али, ми смо велики део посла обавили у Сенти, одакле смо донели три бода, па сада више размишљамо о Бачкопаланчанима на нашем терену и окршају у Бајши, искрен је тренер Војводине Ото Барта.

Евентуални пораз у Станишићу неће их угрозити на табели. Вероватно ће изгубити садашњу трећу позицију, али им конто од 42 бода омогућава да остану безбедни у „горњем дому“, а ако Младост из Турије (40) и Сента (39) не победе биће „статус кво“.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Детаљ са утакмице у Бачком Градишту између Војводине и Станишића јесенас

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!