ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА У СУБОТУ ГОСТУЈЕ У ЧОНОПЉИ

Војводина из Бачког Градишта ове сезоне никако да се стабилизује. Поред негативних резултата, јер су у девет кола само два пута победили, најбоља потврда тога је ситуација са голманима. У девет кола бранила су, чак, четворица голмана. Почео је Вулин, наставио Тешић, потом се усталио Kозарски, а у минулом колу, готово, без тренинга ускочио Бошњак.

– Имаћемо у суботу, бар се надам, бољу ситуацију са ростером. Истина, Савков ће изостати због нагомилавања жутих картона, али се враћају голман Kозарски, Илић, Рајачић… Тренирало се ове недеље редовно, очекујемо да ће у суботу бити бољи приступ обавезама у игри, а као епилог тога стиже резултат, вели први оперативац у градиштанској Воши секретар Радомир Раковић.

Суботње гостовање у Чонопљи је велики изазов, јер је Слога високопласирана друга са 19 бодова, а Војводина је 13. са само шест. Лако неће бити, то је сигурно, али ваља пружити максимум на терену, па онда, иако се изгуби, пораз не пада тешко.

Суботњу утакмицу у Чонопљи судиће Огњен Ждрња из Новог Жедника, помагаће му Давид Земко из Бачке Тополе и Ђорђе Допуђа из Бачког Соколца, док ће функције делегата оваљати Немања Ћирић из Суботице.

Фото (В. Јанков): Живко Kозарски се враћа на гол

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!