ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА У СУБОТУ ГОСТУЈЕ У ВРБАСУ

После два пораза у минула два кола, Војводина је претпоследња на табели са 30 бодова, па јој у последња три кола војвођанског „севера“ предстоји борба за опстанак. Први ривал је у суботу ОФК Врбас у гостима, потом дочекују Сенту и у последњем колу гостују Обилићу у Змајеву. Од угрожених су још Раднички 1918 из Раткова са 31 и Сента са 32 бода.

– Нама гори под ногама и у све три преостале утакмице желимо да победимо. Свесни смо да су Врбашани други гледано одозго, а ми одоздо, али нико не може да нам одузме наду. И ако изгубимо, још увек постоји нада да у последња два кола обезбедимо опстанак, не напушта оптимизам секретара Војводине Радомира Раковића.

Суспензију због искључење још увек одрађује Милош Ћирић, а на Димитрија Илића се  не рачуна због нагомилавања жутих картона. На остале тренер Ненад Рајић може да рачуна.

У борби за опстанак Градиштанци су приморани да прате и резултате других. Ратковчани током викенда гостују имењаку у Бајмоку, потом дочекују Препород из Новог Жедника, и на крају путују у Чонопљу на мегдан високопласираној Слоги. Сенћани у суботу дочекују Бачку 1901 из Суботице, потом долазе у Бачко Градиште и на крају су домаћини Бајши.

– У спортској борби свако има своју шансу, а ко ће је искористити, остаје да се види. Било би лепо да у години јубилеја, када обележавамо 110 година играња фудбала у селу, задржимо статус војвођанског лигаша. Много зависи о нас, али и резултата других. Надамо се најбољем, закључује први оперативац Градиштанаца Радимир Раковић.

В. Јанков

Секретар Градиштанца Радомир Раковић у друштву члана управе клуба Душана Бараћа – фото: В. Јанков   

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 26. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!