ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА УЗЕЛА ЦЕО ПЛЕН У НОВОМ ЖЕДНИКУ

Иако су били фаворити на папиру, Бачкоградиштанци су су помало прибојавали гостовања у Новом Жеднику. Разлог је што се играло прво коло наставка првенства и оно је по правило непознаница због чињенице да се не зна колико су екипе спремне после напорних припрема. Међутим, показало се да бојазан није требала да буде, пошто су момци тренера Лазара Дабижљевића забележили победу резултатом 2:0 (1:0). Оба поготка за Војводину постигао је млади Стефан Јанковић, први у надокнади првог полувремена, а други већ у петом минуту наставка, чиме је све било решено.

Са 25 бодова, Војводина је усамљена на „коти 7“. Како у недељу дочекују комшије из Турије, које су у недељу играле нерешено (1:1) са имењацима  „младосташима“ из Бачког Петровца, и са 12 бодова су 14. на табели, Градиштанци слове за фаворита. Међутим, доза опрезности није на одмет, пошто су комшијски дербији увек непознаница и одлучују нијансе.

Против Препорода у Новом Жеднику тренер Лазар Дабижљевић је указао прилику да играју следећим играчима: Шовљански, Киш, Илић (од 60. Ћирић), Ђекић, Јовић (од 89. Копре), Јанковић (од 80. Лојевић), Радосављевић, В. Новаковић, Дабижљевић, Божичић (од 89. Ачаи), Ердељан (од 89.Кораћ).

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 04. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!