ВОЈВОДИНА СМЕНИЛА РАСТАВЦА, БАТАК НОВИ ТРЕНЕР

Млади стручњак од сутра преузима тим

Изненађујући реми са Радником из Сурдулице означио је крај тренерске одисеје Милана Раставца у Војводини. Управа новосадског суперлигаша одлучила је да се захвали на сарадњи искусном стручњаку и на његово место доведе Радослава Батака, сазнаје Моцарт Спорт.

Новосађани су ремијем против Црвене звезде почели пролећни део првенства Моцарт Бет Суперлиге. Одлична игра на Маракани дала је наду људима из Новог Сада да могу да искораче на европску сцену, али везани ремији против Младости из Лучана и Радника, одаљили су Вошу од Чукаричког (пет бодова мање) и угрозили овосезонске амбиције клуба.

Сутра ће Радослав Батак почети други тренерски мандат у матичном клубу. Он је 2017. године већ предводио Војводину да би затим каријеру градио на Тајланду. Тамо је био шеф стручног штаба Буринама. Од 2020. године је у континуитету присутан у Моцарт Бет Суперлиги. Радио је у Новом Пазару и Радничком из Ниша у два наврата. Управо је на клупи тима са Чаира постигао највећи тренерски успех, пошто је обезбедио Радничком играње на међународној сцени. На изненађење многих одлучио се да оде из Ниша и препусти место Томиславу Сивићу. Зимус се помињао као потенцијални тренер Радника, али није постигао договор са управом сурдуличког клуба око финансијских услова.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 25. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!