ВОЈВОДИНА У БАЧКОМ ГРАДИШТУ ДОЧЕКУЈЕ ЛИДЕРА

Пораз (0:2) у Бајши не само да је вратио Војводину из Бачког Градишта у зону испадања, него су изгубили и двојицу битних играча. Тачније, Ефендић и Ћирић су искључени и на њих се не рачуна у недељној утакмици против водећег Братства из Пригревице. Први је кажњен с једном, а други са три утакмице неиграња. На сву срећу, остали су спремни и орни да се боре до самог краја. Лако неће бити, али док постоји и „грам шансе“ Бачкоградиштанци се не предају.

– Лидеру се не перти, а ми се припремамо као за сваку другу утакмицу. Верујемо у сопствени потенцијал и покушаћемо у доброј утакмици да стигнемо и до доброг резултата. Лако неће бити, али на муци се познају јунаци. Само борбеношћу можемо у финишу првентва да остваримо опстанак. Закаже ли било ко, онда ће све бити тешко остварљиво, исправно резонује први оперативац у редовима Воше секретар Радомир Раковић.

Братство је већ обезбедило повратак у Српску лигу, јер имају 71 бод, чак, 23 више од ОФК Врбаса, који је наредни ривал Бачкогрдиштанаца. То значи да они немају императив победе, али је сигурно да неће доћи у Бачко Градиште на излат. Напротив. Из тог разлога ученици тренера Ненада Рајића морају да пруже максимум умећа ако желе и бод, а желе, а камоли сва три.

Гостовање лидера Братства је у недељу у 17 сати и овај окршај привлачи искрене љубитеље фудбала не само из Бачког Градишта, него и околине. Временски услови су повољни и све је спремно за истински спортски доживљај.

В. Јанков

Капитен Пеленгић је недавно обележио рођендан, а поклон по мери очекује у недељу – фото: ФК Војводина

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 19. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!