ВОЈВОДИНА У НЕДЕЉУ ДОЧЕКУЈЕ БАЧКУ 1901

Војводина из Бачког Градишта са 32 бода није у угроженој зони за губљење војвођанског статуса, али ако би кола кренула низбрдо…

– Било би добро да на Ускрс забележимо победу и у финиш уђемо растерећенији, јасан је капитен Војводине Немања Јовић, кога смо прекинули у кошењу терена. Морамо сви да будемо мобилни, па и у оваквим пословима. Добро припремљен терен нам одговара и зашто се не прихватити и оваквог посла. Одрадили смо добро тренинге ове недеље и очекујем да у недељу пружимо квалитетну игру из које ће се изродити победа. Не можемо да рачунамо на Кораћа због картона, и Марковића, који вуче повреду од раније, али остали су спремни да уз подршку верих навијача изгарају на терену не би ли стигли до драгоцена три бода.

Тако мобилна атмосфера у клубу радује и новог тренера Душана Медића, који је у прве две утакмице на клупи Војводине забележио по победу и пораз. Пријала би му победа, јер би потврдила добар рад и била додатни стимуланс за наредне окршаје.

Недељна утакмица у Бачком Градишту почиње у 17 сати, а судиће Бранко Ђурић. Помоћници су Немања Бошковић из Салаша Ноћајског и Никола Тодоровић из Сремске Митровице, док је делегат ФСВ Предраг Лајић из Новог Кнежевца.

В. Јанков

Фудбалери Војводине пржељкују победу против Суботичана – фото: ФК Војводина

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 04. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!