ВОЈВОДИНА У НЕДЕЉУ ДОЧЕКУЈЕ ВРБАШАНЕ

У Војводини из Бачког Градишта једва чекају да се оконча полусезона војвођанског „севера“, јер су их притисли многи проблеми. Највећи су везани за резултате. После 12 одиграних кола, имају само девет бодова и „минус 16“ гол разлику. Налазе се на претпоследњем месту, које води у нижи степен такмичења.

У преостала три кола први ривал им је повратник у војвођанску лигу ОФК Врбас. Утакмица се игра у недељу од 13 сати у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“, где се, на жалост, из утакмице у утакмицу појављује све мање навијача. Потом следи гостовање у Сенти истоименом клубу, а у последњем колу дочекују Обилић из Змајева, који сада има исти број бодова као и они, али су степеницу изнад њих на табели због боље гол разлике.

У Пригревици је путовало само једанаест играча, али се сви у клубу надају да ће у недељу бити знатно повољнија ситуација у том сегменту. Врбашани су добро ушли у актуелну сезону и са 22 бода су четврти на табели. Имајући то у виду, апсолутни су фаворити, поготово што сада њихов дрес носе бивши играчи Војводине, голман Боривој Бабин и Мартин Јелић, па имају јасну слику колико актуелни састав Грдиштанаца може.

Недељну утакмицу Војводина – ОФК Врвас судиће Бојан Царић из Сомбора, помагаће му пар из Ловћенца Балша Ћерановић и Марко Пурић, а делегат ФСВ је Данко Попов из Сенте.

Голман Живко Козарски један од ретких који је задовољио ове полусезоне – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 04. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!