pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

ВОША БЕЗ ГОЛОВА СА АЕК-ОМ ИЗ ЛАРНАКЕ

Фудбалери Војводине ремизирали су са АЕК-ом из Ларнаке резултатом 0:0 у четвртој провери „старе даме“ на припремама у Словенији.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Тороман, Бјековић (од 76. Петковић) , Траоре, Љубисављевић (од 76. Тањга), Букинац, Милетић, Милосављевић (од 63. Јеличић), Кабић (од 56. Радуловић), Вукчевић (од 69. Ковачев), Барај, Ивановић (од 76. Јовановић).

АЕК: Лопез, Томовић, Ортиз, Фарај, Гарсија, Милићевић, Понс, Санчез, Стиланидис, Гиуроско, Мамас. Од 64. минута играли су: Касас, Ледес, Капсис, Тричковски, Гама, Енглезу, Каптум, Константи, Гонзалес.

Воша је прва припретила, у другом минуту, Кабић је са 18 метара шутирао преко гола, а узвратио је Кабезали већ у трећем, на месту је био Тороман.

У 19. минуту АЕК је имао најбољу шансу, након центрашута са левог бока, Ортиз је са петерца гађао преко гола.

У 28. минуту поново је припретила Воша, Милосављевић је украо лопту крај десне аут линије и проиграо Ивановића који је покушао да превари чувара и погоди даљи угао, али је његов ударац изблокиран. До одласка на одмор, Воша је имала још један покушај, Ивановић је искоса са леве стране покушао да изненади голмана кипарске екипе, али је он одбио лопту у корнер.

Први покушај у наставку имао је АЕК, Мамас је на истеку часа игре гађао са дистанце, али преко гола. Воша је заиграла нешто конкретније по уласку Радуловића, који је најпре у последњем тренутку изблокиран, потом је извео солидан слободњак, а потом је и шутирао са 20 метара, у последњем тренутку је интервенисао дефанзивац кипарске екипе. Убрзо је још опасније шутирао Вукчевић чији је ударац у 69. минуту прошао замало поред стативе.

У 73. минуту АЕК је имао најбољу шансу на мечу, након центаршута са левог бока, Гонзалес је гађао главом са петерца, али је Тороман одличном интервеницијом сачувао гол Војводине. У 83. минуту АЕК је умало повео, Тричковски је у жељи да прими лопту умало лобовао Торомана, резултат је ипак до краја остао непромењен.

Послењду проверу фудбалери Војводине имају сутра, у петак од 18 часова, а ривал је словеначка Мура.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top