ВОША ДОЧЕКУЈЕ ВРБАШАНЕ

Имајући у виду табелу војвођанског „севера“, један од дербија 12. кола игра се у недељу од 13,30 сати у Бачком Градишту, где Војводина дочекује другопласирани ОФК Врбас. С обзиром на близину два насеља, могло би се рећи да је у питању и комшијски дерби.

– Осокољени смо победом у Суботици и с оптимизмом очекујемо Врбашане. Знамо да нас чека тешка утакмица, али смо спремни да пружимо максимум и прикажемо најбоље издање ове сезоне како бисмо победили. Не можемо због картона да рачунамо на Сикимића, а остали су спремни као „запете пушке“, тврди тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

Слично је расположење и међу играчима, који очекују да ће утакмицу пратити велики број љубитеља фудбала не само из Бачког Градишта, па ће им то бити мотив више да покажу што више. Знају и да им највећа опасност прети од доскорашњег саиграча Братислава Јелића, али верују и да ће успети да га спрече у голгетерском умећу.

Суђење је поверено сомборској тројки. Глави судија је Бојан Царић, а помоћници су Драган Тривуновић и Милош Мартиновић, док је делегат ФСВ Ђорђе Павловић.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 27. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!