ВОША ПОТПИСАЛА УГОВОР О САРАДЊИ СА ФК ИНДЕКС

Фудбалски клубови Војводина и Индекс потписали су данас уговор о сарадњи.

У просторијама ФЦ „Вујадин Бошков“ уговор су потписали председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић и председник Управног одбора ФК Индекс Бранибор Јовичић.

Први човек Војводине сматра да је сарадња са Индексом важан за селекцију младих играча у омладинској школи.

– Захвални смо што имамо прилику да озваничимо сарадњу са ФK Индекс. Индекс нам је веома интересантан као база за селектовање нових младих талената за омладинску школу. Такође понудили су нам да користимо њихове терене по потреби што ће нам значити због термина и великог броја деце. Kао што је већ познато, Војводина много улаже у развој своје омладинске школе која је једна од најбољих у Србији, можда и у региону и схватамо да сарадња са клубовима попут Индекса неопходна да напредујемо, да се ширимо и проналазимо таленте и калимо децу која ће нам требати у будућности – поручио је Драгољуб Збиљић.

Председник УО ФК Индекс Бранибор Јовичић захвалио се Војводини на овој сарадњи.

– Ово је велика помоћ за ФК Индекс и пуно се захвaљујемо се господину Драгољубу Збиљићу што је изашао у сусрет да нам помогне да наставимо да се такмичимо у четвртом рангу. Тренутно се боримо за опстанак и ова финансијска помоћ од Војводине и господина Збиљића могла би да буде кључна у нашој борби за опстанак – рекао је Бранибор Јовичић.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!