ВОША ПРЕОКРЕНУЛА ЈЕРМЕНЕ

 

Фудбалери Војводине победили су јерменски ФК Ноа резултатом 3:2 у другој контролној утакмици на припремама на Златибору.

Стрелци за Војводину били су Урош Николић у 49, а потом и Зукић и Сери из пенала у 71. и 85. минуту.

Војводина је почела меч у следећем саставу: Царевић, Лазаревић, Јеличић, Црномарковић, Букинац, Поповић, Савићевић, Николић, Радуловић, Кембел, Ивановић. У 60. минуту ушли су: Бутеан, Кораћ, Дробњак, Ђорђевић, Петровић, Зукић, Полетановић, Сери, Сукачев, Вукановић.

За разлику од првог контролног меча у преподневним сатима против црногорског шампиона Дечића, Воша се више мучила против знатно јачег ривала из Јерменије.

Екипе Ное стекла је два гола предности, пошто је оба поготка у 11. и 18. минуту постигао Логан Роџерсон.

Воша је успела да преокрене у другом полувремену, пошто је најпре у 49. минуту погодио Урош Николић, да би у 71. и 85. Зукић и Сери били прецизни из пенала.

Божидар Бандовић је и на овом мечу очекивано поделио минутажу, као и у првом сусрету у преподневним сатима. Након утакмице, тренер Воше изразио је задовољство новом победом.

– Имали смо јаку утакмицу, у првом полувремну смо могли да будемо бољи у офанзиви. Као што сам рекао и после јутрашње утакмице, тешке су нам ноге, напорно радимо, али доста добро смо одговорили у другом полувремену, вратили смо се и добро смо истрчали утакмицу. Дали смо свима исту минутажу, играчи који су јутрос играли 30, поподне су одиграли 60 минута. Могу да будем задовољан приказаним до сада, морамо да сачекамо Букинца, који је повредио чланак, надам се да није озбиљније повреда. Што се тиче осталих, задовољан сам односом и радом, настављамо истим радом – изјавио је Бандовић.

Он је задовољан досадашњим радом и условима на Златибору.

– Позитивни су сви утисци, добро радимо, настављамо свој ритам. У четвртој недељи нас такође чека напоран рад, а потом имамо и две нове провере наредне суботе. Желимо да останемо без повреда, а неки играчи ће сигурно имати и неке кризе, што је нормално у фази припрема. У другом полувремену смо данас показали добар пресинг, имали добре акције, али најважније у овом моменту је да напредујемо и да останемо сви здрави – рекао је Бандовић.

Фудбалери Војводине ће и наредне суботе одиграти два контролна меча, ривали су Бокељ из Котора и Младост из Лучана.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!