ВОЖДОВАЦ – МЛАДОСТ ГАТ 2:3

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Вождовац – Младост ГАТ 2:3 (1:1)

Фудбалери Вождовца поражени су данас од екипе Младост ГАТ резултатом 2:3, у пријатељској утакмици која је одиграна на Крову.

Стрелци за домаће били су Михајло Нешковић у шестом и Андрија Лазаревић у 63. минуту, а Милан Савић у 40, Немања Милић у 68. и Кристијан Дал Бел у 80. минуту за госте. 

Шеф стручног штаба клуба из Заплањске, господин Никола Пуача, у првом полувремену шансу је дао Катићу, Мјаиловићу, Миловићу, Ђорђевићу, Даничићу, Ивезићу, Јочићу, Нешковићу, Вујановићу, Пантовићу и Бурмазу.

Стратег новосадског тима, господин Љубомир Ристовски, почео је утакмицу са Милојевићем, Јочић, Танасијевићем, Јочићем, Илићем, Стојићевићем, Максимовићем, Бабићем, Арсићем, Савићем и Видаковим.

Нешковић је већ у шестом минуту донео вођство београдском тиму. 

Гости су до изједначења дошли пет минута пред одлазак на паузу преко Савића.

Прво полувреме обиловало је великим бројем прилика из контри и полуконтри, што је последица офанзивне игре оба тима, уз константно висок пресинг домаћих играча.

Највећи број шанси за гол имали су Пантовић и Бурмаз, док је млади Катић био на виси задатка у првом делу игре. 

У другом полувремену за Вождовац су играли још и Крунић, Никић, Дамјановић, Митровић, Зечевић, Матић, Лазаревић, Стоисављевић, Новевски и Теодоровић. 

У гостујућем тиму у наставку су играли Кнежевић, Мандић, Млађовић, Јочић, Грабеж, Бјелош, Арсић, Денић, Милић, Кристијан и Радоман.

Други део игре донео је праву „голеаду“, у којој су били успешнији фудбалери Младости.

Талентовани Лазаревић донео је предност Змајевима у 63. минуту, коју је пет минута касније анулирао искусни Милић.

Десет минута пред крај меча Бразилац Кристијан је постигао трећи погодак за свој тим и уједно поставио коначан резултат утакмице.

Оба тренера дала су шансу великом броју играча, а они су им, очигледно жељни фудбала, вратили добром партијом на терену.

Клуб из Браће Јерковић следећу утакмицу игра 12. јануара на свом терену против екипе ТСЦ.

Извор: http://www.fkvozdovac.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!