ВРЕМЕ ЗА ВРАЋАЊЕ ДУГОВА

ЈЕДИНСТВО (СТАРА ПАЗОВА) ПРЕД ЈЕСЕЊИМ ПОЧАСТИМА

Дерби Јединство – Раднички 1912, на пуним трибинама, донео је фудбал за сладокусце. Домаћини су повели из првог напада, а после тога ствари су кренуле у нежељеном правцу. Гости се нису предавали и пројектил Петровића, из слободног ударца, завршио је у мрежи, уместо на прстима сигурног Милиновића.

После изједначења гости су 20 минула притискивали, али кроз бедем Јединства тешко су пролазили, блистали су Вукашиновић, Качаревић и Иветић. У надокнади првог дела Миле Вујасин је сјајним потезом погодио мрежу, испоставило се за заслужени скок на лидерску позщију.

– Иза нас је тешка утакмица, последњим атомом снаге изборили смо вредну победу – каже Данило Живановић. У мислима нам је сада Први мај, у Руму одлазимо са жељом да освајањем плена оверимо јесенс почасти. Румљани су после пораза у Новим Бановцима мало рањиви, али верујем да ће наш колективни дух и залагање донети тријумф.

Први мај је, иначе, велики дужник Пазовчана, јер им је, у финишу прошлог пролећа, загорчао живот, био немилосрдан и угрозио им опстанак. Сада је време за враћање дуга, сматрају сви у клубу, који слави 104. рођендан.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!