ВРШЧАНИ БЕЗ ПРВОГ СТРЕЛЦА ЕКИПЕ ДО ПРОЛЕЋА

Фудбалери ОФК Вршца су летос против Златибора пружили можда и најбољу партију у првом делу сезоне Моцартбет Прве лиге славили убедљиву победу и сличан сценарио прижељкују у недељу на Швајцарији. Међутим, шеф струке Вршчана уочи гостовања Златибору неће моћи да рачуна на све играче који су извојевали победу против бившег суперлигаша на стадиону под кулом.

– Тим ОФК Вршца у односу на онај од пре два месеца није исти, разноразни пехови су нам се дешавали а резултат је да практично од 5. кола, против Радничког из Сремске Митровице, ниједном нисмо на располагању имали комплетан играчки кадар. Велики хендикеп је изостанак првог голгетера екипе Павлова, искусног Станисављевића, Парађине и Грека, али радује повратак капитена Лазевског. Амбиција нам је да одиграмо меч на највишем могућем нивоу са играчима које имамо на располагању, на муци се познају јунаци, видећемо у недељу јесмо ли јунаци, нагласио је Мијаиловић.

Капитен ОФК Вршца Александар Лазевски свестан је да ће Златибор у недељу тражити бодове са којима би побегао са дна табеле.

– Пред нама је захтевна утакмица, тактички и психолошки, свака грешка имаће утицај на коначан резултат, међутим ми желимо да на зимску паузу одемо из горњег дела табеле. У тиму Златибора посебну пажњу морамо обратити на изванредног стрелца Дишића и сјајног Вукмировића, који лако решава ситуације на терену и брзо доноси добре одлуке. У питању је екипа која има високе играче, опасно прете из прекида, за све смо се то припремили и очекујем једну праву витешку борбу на Швајцарији, закључио је Лазевски.

Б. Јосимов

Фото: http://facebook.com/ofkvrsac

Извор: https://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!