ВРШЧАНИ КОНТРОЛИСАЛИ ИГРУ НА БАЊИЦИ, АЛИ СПАСАВАЛИ БОД

МИЈАИЛОВИЋ: ОД САДА ЈЕЗИК ЗА ЗУБЕ

Фудбалери ОФК Вршца одиграли су нерешено на Бањици, задржали су позицију у врху и таквим исходом могу да буду задовољни. Када се набрајају прилике јасно је да су Вршчани били креативнији и да су стрелци били мало расположенији могли су да однесу цео плен.
Били смо ближи победи – каже Ненад Мијаиловић, шеф стручног штаба.- Позтивно је пшто смо се вратили после вођства домаћина и још једном потврдили да за нас нема нерешивих ситуација.
Детаљно је анализирао добре и лоше стране у игри свог тима у београдском мечу
– Иза нас је добра утакмица, контролисали смо игру и лако стварали шансе. Замерам, међутим, нападачима на брзоплетости, морамо прилике да претварамо у голове и да грешке, иначе ретке, још смањимо јер ово није довољно за победу.
Први пут ове сезоне тренер Вршчана искључен је због приговора.
– Пратим ушакмце ове лиге и још нико није искључен због питања да ли је неко играо руком. Због тога сам зарадио суспензију. Тужан сам и никада више нећу да питам да ли је противнички фудбалер играо руком у свом казненом простору. ОФК Вршац је мали и сиромашан клуб без великог ауторитета, не бунимо се, а у будућносги нећемо ни да постављамо питања. Трудићемо се да у сваком мечу и даље дајемо максимум – јасан је Мијаиловић.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!