ВРШЧАНИ УСПЕШНИ НА СТАРТУ ПРИПРЕМА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Инђија – ОФК Вршац 2:3 (1:2)

СЦ у Старој Пазови – Гледалаца: 20. Судија: Дејан Петровић (Вршац). Стрелци: Десанчић у 4, Спасић у 74. за Инђију, Павлов у 2, Брауновић у 44, Вујић у 75. за ОФК Вршац.

ИНЂИЈА: Чупић, Н. Кукољ, Десанчић, Рађен, Стојановић, Ђурић, Србијанац, Алексић, Ракић, Радосављевић, Ђоковић. Играли сујош: Ђокић, И. Недељковић, Ковачевић, Гајиловић, Јањић, Ђуричковић, Јовановић, Н. Недељковић, Вукчевић, М. Кукољ, Бојовић, Јафа.

ОФК ВРШАЦ: Марковић, Терзић, Петрић, Пајевић, Парађина, Митић, Николић, Кадијевић, Брауновић, Павлов, Грек. Играли су још: Узелац, Мажић, Благојевић, Голуб, Ф. Илић, Вујић, Делић, Стојковић, Радисавњевић, Ивић, Главинић.

Инђија и ОФК Вршац одиграли су динамичан, узбудљив и ефикасан меч који је више личио на првенствени, него на први припремни. Вршчани су повели већ у првом нападу, бек Кадијевић био је у силовитом продору, али заустављен је прекршајем у шеснаестерцу и Петровић је оправдано досудио пенал. Сигуран извођач био је Украјинац Павлов.

Инђија је, у следећем нападу, стигла до изједначења, Десанчић је одлично реаговао на центаршут Србијанца и погодио мрежу – 1:1. У наредних двадесетак минута зелени из сремске равнице имали су иницијативу и створили неколико прилика, а Ракић је, 8. и 25. минуту, ударцем са десет метара погодио стативу.

 Вршчани су последњих 15 минута првог дела имали више од игре, а у финишу дошли до вођства. Парађина је идеално центрирао, а Брауновић волеј ударцем постигао ефектан гол – 1:2.

Тренери Голић и Мијаиловић, у другом делу, изменили су саставе, а прво узбуђење виђено је тек у 74. минуту, Спасић је ударцем са дистанце изједначио – 2:2. У следећем нападу, ново вођство ОФК Вршца: Филип Илић био је у силовитом продору, лопту су после центаршута, избили дефанзивци Инђије, а Вујић је силовитим ударцем под пречку погодио мрежу за коначних 2:3.

Фото: ОФК Вршац

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!