ВРШЧАНИМА ВАЖНО ДА СУ ПОПУНИЛИ РОСТЕР

ОФК Вршац се налази у финишу припремног циклуса и до премијере са Радничким из Сремске Митровице остало је још девет дана. До сада су одиграли седам утакмица, рачунајући две на припремама у Спортском центру у Међугорју. Одиграли су три меча са румуским екипама Ђиродом (6:0), Девом (1:0) и Политехником (0:1). У Међугорју су имали две провере, савладан је ГОШК из Габеле (2:1), изгубили су од премијерлигаша БиХ-а, Зрињског (3:0). Одмерили су снаге са Железничаром (2:4) и Омладинцем (2:1) и у петак је договорена генералка са Смедеревом 1924.

У Вршац је дошло седморо новајлија, ради се о провереним играчима који су донели одређени квалитет. Реч је о Стојковићу (Нефчи), Грањи (омладинци Ц. Звезда), Томићу (Железничар), искусном дефанзивцу Тасићу (ИМТ), Андрићу (Колубара), Тодоровићу из Леотара и Чејићу из Спартака ЖК.

– До старта је остало нешто више од недељу дана и налазимо се у самом финишу припрема. Гледајући досадашњи учинак, верујем да је урађен добар посао по питању спровођења у дело плана и програма рада, као и довођењем квалитетних појачања. Важно је да смо допунили ростер, јер нас је то и повреде јесенас коштале бољег пласмана. Проширили смо избор и имаћемо више опција око састављања најбоље поставе. Верујем да смо кадри да испунимо наше амбиције и пласирамо се у плеј-оф и тиме изборимо опстанак – оптимиста је тренер Ненад Мијаиловић.

Извор: http://www.srbijasport.net и http://www.facebook.com/ofkvrsac

ОБЈАВЉЕНО: 15. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!