ВУЧКОВИЋ: ТРИ БОДА ОСТАЈУ У СУБОТИЦИ (ВИДЕО)

Спартак Ждрепчева крв није успела да се пласира међу осам најбољих у Супер лиги па ће такмичење наставити у плеј ауту. У недељу 17. априла са почетком од 14:00 часова на Градском стадиону у Суботици дочекују екипу Новог Пазара која их је пре три недеље изненадила у Суботици победивши са 2:1.

Утакмицу је најавио Небојша Вучковић, шеф стручног штаба – Прво бих искористио могућност да позовем суботичку публику да нам пружи подршку у врло важној предстојећој утакмици. Што се тиче играчког кадра изостаће Милошевић, Алфонсо и Схимура а сви остали ће бити спремни за утакмицу. Осврнуо бих се на утакмицу од пре три недеље коју смо изгубили од Новог Пазара. Очито да у тој утакмици нисмо били добри у појединим фазама игре због чега се то резултовало поразом. Екипа је радила на томе да поправе те недостатке због чега нам у недељу одговара искључиво освајање сва три бода.

Првотимав Лазар Туфегџић такоше је прво позвао публику да дође у што већем броју да их подржи. – Мислим да ћемо приредити једну праву фудбалску представу у којој ће публика моћи да ужива. Верујем у оно што радимо, мислим да смо доста подигли ниво игре. Верујем да ћемо победити и освојити три бода за мирнији наставак првенства.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!