ВУЈАКЛИЈА ЖЕЛИ ПЛЕН

РФK НОВИ САД НА ИСПИТУ КРАЈ ХАЛЕ СПОРТОВА

Пред фудбалерима Новог Сада, новајлије у лиги, на старту првенства је тежак задатак. Биће гости ИМТ-а, код Хале спортова, учеснику пролећног баража за пласман у Супер лигу и по многима једном од кандидата за искорак у виши ранг.
Александар Радуновић, шеф стручног штаба, припремни период искористио је да сложи мозаик од многобројних новајлија:
– После мало више од четири недеље рада долази оно због чега смо и спремали. Нови Сад је новајлија у овом рангу као и наш стручни штаб, али очекивања су велика. Амбиције су, као и увек највише, па тако приступамо првој угакмици. ИМТ је прошле године играо озбиљан фудбал и остварио сјајан пласман, па му препуштамо улогу фаворита. Екипа и клуб су у формирању и очекујем да напредујемо после сваке утакмице. Покушаћемо да забележимо повољан резултат.
Срђан Вујаклија биће један од адута канаринаца на путу за добар пласман у дебитантској сезони:
– Сви једва чекамо прво коло, напорно смо радили месец и по. Јуришаћемо на победу, иако нас очекује екипа којој је прошле сезоне Супер лига измакла за длаку. Припреме нисмо најбоље почели у резултатском смислу, али ствари иду на боље, што је показао и последњи тест у Клупцима са Лозницом, тако да се екипа постепено диже. Спремни смо за три бода.

Фото: РФК Нови Сад

С. Ж.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!