ВУЈАСИН: БЕЗ СТРАХА

СТАРОПАЗОВЧАНИ БРЗО ЗАЛЕЧИЛИ РАНУ ИЗ БЕЧЕЈА

Понадали су се у Јединству да ће се са обале Тисе вратити непоражени, али потонули су после грешака – 0:4. Од почетка сусрета примећена је замисао тренера Лазара Дабижљевића да „жртвује“ брата Славољуба, да сталним праћењем и на моменте оштром игром неутралише креатора игре гостију Милета Вујасина. У стопу је пратио искусног и недовољно опорављеног Вујасина, насртао је на повређену бутину и задатак стрикно испунио.
– Изнервирани Вујасин је насрнуо на чувара и оправдано зарадио црвени картон, мада је „шестица“ требало да види жути из руке судије Неђе Мрђе из Панчева. Вујасин мора да буде свестан да ће и у наредним утакмицама бити главна мета чувара и, сигурно, неће бити милостиви и бирати средства да га зауставе. „Кратак фитиљ“ може само да штети тиму, који са клупе води његов отац Милан.
Пре играња са десеторицом, гости нису били безопасни, отвореном игром имали су иницијативу и две добре прилике, али сигуран Миљан Дринчић чудесно је интервенисао, као и у 12. минуту када је одбранио снажан шут Живановића.
– Момци нису у целини оправдали очекивања – каже Драган Огризовић, помоћни тренер Јединства- После добрих 20 минута игра се распала, нарочитО после искључења Вујасина, мада смо имали неколико прилика да ублажимо пораз. У другом делу нисмо могли да се вратимо, а у наредном мечу морамо да потврдимо да је Бечеј био само тренутна слабост.
У Стару Пазову долази Хајдук 1912 из Куле.                                                                                                                                – Нисмо золико рањиви да би утицало на игру са Куљанима – кажеМилан Вујасин.- Самопоуздање нам није пољуљано улазимо у меч без страха и стрепње, бићемо гостољубиви, али не и дарежљиви, верујем да ћемо обрадовати навијаче.
Пред завршетак прелазног рока стигла су два солидна појачања. Јован Качаревић је квалитет показао у дресу Феникса 1995, млађи Никола Витас појачаће категорију бонуса, а ту је и Влада Вујовић (2003).

М. Бзовски

ПРОШИРИЛИ СПИСАК: Качаревић, Витас и Вујовић ФОТО: М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!