ВУЈАСИН ЗАДОВОЉНИЈИ ОД САВИЋА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Јединство (СП) – Рад 3:2 (1:1)

Гледалаца: 100. Судија: Марко Шљепица (Нови Бановци). Стрелци: Пађен у 31, Булат у 47, Илић у 54. за  Јединство, Бацановић у 21, Ратковић у 61. за Рад.

ЈЕДИНСТВО: Дувњак, Симеуновић, Манов, Илић, Булат, Јеловић, Миленковић, Обадовић, Пађен, Мрђа, Милановић. Играли су још: Јевтић, Ковач, Витас, Станковић, Лазић, Уремовић, Тривуновић, Хајдуковић, Вуловић, Вукашиновић, Маринковић.

РАД: Новић, Савић, Стојковић, М. Јовановић, Абрего, Маркишић, Б. Јовановић, Круз, Каришић, Бацановић, Јоковић. Играли сзјош: Ђурковић, Видовић, Зоњић, Ракић, Ратковић, Гашић, Младеновић Митровић, Живојиновић, Арсић, Михајловић.

Занимљива утакмица, уз много зноја и труда актера, зачињена низом успешних акција и много удараца на гол, па су и голмани имали прилику да се истакну. Тренери Милан Вујасин и Игор Савић тестирали су готово комплетан потенцијал, а многи су се наметнули за стартере.
Прву прилику имао је покретљиви Јоковић, изборио се за шут, али траљаво упућена лопта са ивице шеснаестерца завршила је у рукама голмана. Наредни напад гостију уродио је плодом, Бацановић се ослободио чувара и погодио мрежу. Није се дуго чекало на одговор Пазовчана, после пола сата Пађен је испратио одличну асистенцију Миленковића и маниром расног стрелца проследио лопту у незаштићени део мреже.
Већ у првим минутима наставка преокрет. У сендвичу дефанзивца најбоље се снашао Булат и из близине савладао немоћног Ђурковића. Из сличне шансе Илић је присебно повисио предност. Од тада су гости преузели контролу над утакмицом и више нападали, али само је Ратковић успео да ублажи пораз.

М. Бзовски

ФОТО: Јединство СП

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!