pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

ВУКАНОВИЋ ЗА ПОБЕДУ ПРОТИВ ДЕЧИЋА

Фудбалери Војводине победили су црногорског шампионa, екипу Дечића резултатом 2:0 у првом контролном мечу на припремама на Златибору.

Двоструки стрелац за Војводину био је Алекса Вукановић у 40. и 55. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Росић, Бутеан, Кораћ, Дробњак, Ђорђевић, Петровић, Зукић, Полетановић, Сери, Сукачев, Вукановић. Од 60. минута играли су: Лазаревић, Јеличић, Црномарковић, Букинац, Поповић, Гиорбелидзе, Радуловић, Савићевић, Кембел, Ивановић.

Дечић: Никић, Дрешај, Милић, Ђелај, Малешевић, Божановић, Чагас, Пулехо, Божовић, Машовић, Матић, Ђураљ.

Војводина је контролисала игру током већег дела утакмице, те је први контролни меч рутински решила у своју корист, иако резултат свакако није био у првом плану.

Алекса Вукановић је данас био посебно расположен, пошто је најпре у 40. минуту после Серијевог корнера био на правом месту за 1:0.

Након тога, у 55. минуту је такође реализовао одличну акцију, погодио је сам угао за 2:0.

Божидар Бандовић је очекивано комбиновао минуте и састав, па је тако у 60. минуту променио комплетан тим, те се очекује да у поподневном мечу са ФК Ноа из Јерменије опет промеша карте и изједначи минутаже својих изабраника.

Војводина је до краја контролисала игру и сачувала предност, те припреме започела тријумфом, а тренер Божидар Бандовић био је задовољан након ове партије.

– Мислим да смо одиграли добру утакмицу, поделили смо минутажу, једна екипа је одиграла 60, друга 30 минута. Иза нас је напорна недеља, тешке су ноге, било је добрих ствари, али и оних које желимо да унапредимо. Задовољан сам свим играчима, атмосфера је и даље одлична, иако радимо пуном паром. Током шестонедељног циклуса припрема сигурно да ће неки од њих имати кризе, али циљ је да будемо потпуно спремни за почетак сезоне и ту прву утакмицу. У поподневним сатима нас чека још један ривал, сигурно и тежи, али ће бити и лакше за игру, пошто је сада било мало спарно – рекао је Бандовић.

Он се потом осврнуо на новајлије у екипи.

– И Полетановић данас, али и Дробњак и Поповић који су се вратили са позајмица показали су квалитет и карактер и кроз тренинге, као и Сукачев кога познајем од раније. Потребно им је време да успоставимо комуникацију, желимо да их унапредимо и сигурно да ће нам бити од помоћи. Желимо да сви заједно унапредимо свим физичку спрему и наш стил игре – закључио је Бандовић.

У 18 часова на програму је већ и други сусрет, Војводина – ФК Ноа (Јерменија).

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top