ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Инђија – Рудар Пљевља 1:0 (0:0)

Терен на Златибору. Гледалаца: 150. Стрелац: Вукчевић у 73. минуту.

ИНЂИЈА: Чупић, Ђуричковић, Вуковић, Ђокић, Бојовић, Jањић, Гајиловић, Десанчић, Радосављевић, Ђурић, Стојановић. Играли су још: Тасић, Ђурковић, Србијанац, Јовановић, Рађен, Стојановић, Недељковић, Ризнић, Ђокић, Алексић, Вукчевић.

РУДАР: Муминовић, Бакрач, Боричић, Пејовић, Гашевић, Бојовић, Сахмана, Живковић, А. Голубовић, Николић, Вујисић. Играли су још: Зечевић, Касалица, Ернец, Митровић, Таловић, Булатовић, Пеличић, Крстонијевић, Кнежевић.

Одлична провера за фудбалере Инђије у дуелу са добром екипом из Пљеваља. Прволигаш из сремске равнице од старта је наметнуо свој стил игре, зелени су кренули агресивније и пропустили неколико прилика у наставку, а чудо је како Вукчека, најбољу Радосављевић. вић није крунисао стопостотнушансу, са пет метара шутирао је у голмана. У тим тренуцима запажен је био Србијанац, центаршугевима је уносио пометњу у одбрану Рудара.
Вукчевић је био стрелац одлуке у 73. минуту. Акција Инђије дуго је текла, на крају је убачена у шеснаестерац и Вукчевић је савладао голмана Пљевљака.
Инђију већ сутра очекује други тест са Златибором.

Извор: http://www.zurnal.rs