ЗА ЋУШИЋА СЕЗОНА ЗАВРШЕНА

БЕК НАФТАГАСА ИЗ ЕЛЕМИРА МОРА ДА ОПЕРИШЕ КОЛЕНО

Нафтагас ће у наставку првенства Српске лиге „Војводина” бити без поузданог левог бека Драгана Ћушића. Настрадали су му предњи укрштени лигаменти и мора да оперише колено.  

– Повредио сам се на турниру малог фудбала у Српској Црњи, дан пре прозивке. Колено је страдало у дуелу, нисам одмах осетио болове, а кад сам дошао кући, ока нисам склопио. Ишао сам на терапије, на магнетну и дијагноза је да морам да оперишем колено. Све је већ договорено и брзо ћу код др Миланкова. Тренутно радим вежбе да оток спадне – каже млади бек. Прошлог лета дошао је међу Елемирце из комшијског Радничког и две године био је првотимац зрењанинског српсколигаша. Јесенас је на терену провео 1.022 минута, постигао и два гола и често је из одбране кидисао да помогне офанзивцима.  

– У пролећној сезони бићу навијач, имамо добар тим, квалитетно смо се појачали и можемо до успешних резултата. Надам се да ћу бити спреман за летње припреме. Студент сам машинства и имаћу више времена за књигу – каже Ћушић.

Тренер Владимир Грбушић рекао је да замену за Ћушића има у погону:

– Јесенас се радом и играма изборио за стартера, вредан је и посвећен и сваки задатак је добро обавио. Имамо конкуренцију у дефанзиви, опоравио се Марко Самарџић, дошао је Милан Бачвански, капитен Никола Грбић може и на позицију левог бека.

Б. Цв.

СУТРА СА ЗВЕЗДАРОМ

Генералну пробу Нафтагас ће имати сутра. Српсколигаш из Елемира, биће гост Звездаре у главном граду.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!