ЗА ПЕРЛЕЖАНЕ НЕМА РАМПЕ

Играчи Војводине 1928 немају милости ни у другом делу војвођанског „Истока“ и чврсто чувају трон, са шест бодова више од омољичке Младости.

– Рано смо повели голом Милановића, у наставку смо удвостручили предност преко Бартоша, али створили смо много прилика да мирније уђемо у завршницу. Тријумф није долазио у питање, али лакше се игра кад је реализација на вишем нивоу. Ио овог пута смо се питали, гости су пред последњи звиждук смањили предност и у мислима смо за гостовање у Новим Козарцима – каже тренер Мирко Стокић.

Слобода се налази у средини табеле и у Перлезу цене квалитет наредног домаћина.

 – Сваки ривал вреди, без обзира на пласман, и против нас сви гризу и зато сваке недеље играмо дерби мечеве. Новокозарчани имају полетну екипу и могу против свакога. Не одустајемо од офанзиве и да би остали у успешном низу, напашћемо за нова три бода.

– Са Јединством сам се, у три првенства, борио за пласман у српсколигашко друштво и нисмо остварили жељено. Сад сам са Перлежанима близу циља да заиграм у „Војводини“. До краја трке преостало је седам рунди и идемо постепено, уверен сам да ћемо први пресећи врпцу. Шест корака смо у предности и можемо да је задржимо. Меч са Слободом је нови изазов и спремни см ода одговоримо на ваљан начин – поручио је Кујунџић.

Ц. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!