ЖАК – СЛОБОДА 0:1

Много буре у комшијском дербији на кикиндском Вашаришту. Изгледало је да ће се не баш садржајном дуелу без правих прилика са обе стране меч завршити најнепопуларнијим резултатом, без голова.

ЖАКСлобода 0:1 (0:0)

КИКИНДА: Стадион  Вашариште, гледалаца 600, судија: М. Марковић (Панчево), стрелац: Врбачки у 87. минуту (из пенала). Жути картони: Кнежевић (ЖАК), Лабус (Слобода). Црвени картон: Ј. Лакић (тренер ЖАК-а)

ЖАК: Живков, Кне-евић 7, Стојков 6, Кочиш 6, Утржен 7, Терзин 6 (Крнић 6), Радивојац 6,5, Пенавски 7, Детари 7, Дрљача 7, Бербаков 6,5.

СЛОБОДА: Ћирић, Хованец 7, Богојевић 7, Лисица 6 (Врбачки 7), Ћулибрк 7,5, Галић 6,5, Поповић 6,5, Станаћев 6,5, Лабус 6,5 (Вокић 6,5), Ћосић 7, Ковачевић 6.

Међутим, да дође до праве буре побринио се судија Марко Марковић из Панчева који је три минута пре краја досудио једанаестерац за госте, јер је видео да је лопта погодила у руку играча ЖАК-а Дарка Кнежевића. Немања Врбачки био је сигуран реализатор са беле тачке, а пре и после тога фудбалери ЖАК-а сели су у знак протеста на средину терена, а после завршетка, који је брзо уследио обезбеђење и полиција заштитили су арбитре, најкраће непотребно и оно што одвраћа гледаоце са трибина.    

П. Трнић

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!