Док су фудбалери ТСЦ-а на одмору, руководство клуба и стручни штаб не седе скрштених руку већ праве план и програм за наставак припрема, које су заказане за 9. јун на стадиону у Бачкој Тополи где ће радити до 19. јуна кад је планиран одлазак на Блед.

Центарфор Стефан Вукић (26) се одмара у родном Нишу и једва чека да крену припреме за нову сезону.
– Сваког дана вежбам на Чаиру како бих што спремнији ушао у тренажни процес са екипом и наставио с давањем голова као у прошлом првенству. Све ће то бити добро, само да не буде повреда и болести. Није могао, а да се не осврне на фијаско у финишу минулог првенства.
– Најтеже нам је пао неизлазак на евросцену, а имали смо шансу – истиче први стрелац ТСЦ-а са 11 голова у првенству и два у купу. – Против Војводине играли смо нервозно у оба полувремена, лопта просто није хтела у мрежу. А, да смо дали гол играли бисмо квалификације за Лигу конференција. То је искорисгио Раднички из Ниша и… Шта је ту је, идемо даље.
С. Стојиљковић

ПОСТИГАО  26 ГОЛОВА НА 80 УТАКМИЦА

Стефан Вукић је на суперлигашкој сцени дебитовао у сезони 2020/21. у дресу Златибора. Добре игре у клубу из Чајетине, односно 12 голова и две асистенције на 37 утакмица препоручиле су га ТСЦ-у. Пре Златибора Вукић је играо за добановачку Будућност у Првој лиги. Укупно је постигао 26 голова на 54 суперлигашке и 26 прволигашких утакмица.

Извор: http://www.zurnal.rs