ЗАЛЕТ ЗА СТАРУ ПАЗОВУ

ДИНАМО 1945 УСПЕШНИЈИ ОД ОФК БЕЧЕЈА 1918

Пред својим навијачима фудбалери Динама 1945 пружили су добру игру, против Бечеја 1918, и под вођством тренера Дејана Паунковића остварили још једну победу.

– Није било лако у дуелу са добром екипом са Тисе, имала је периоде добре игре и прилике. На клупи је искусни тренер Ивановић, одлично је припремио екипу, али договорено и уиграно на тренинзима применили смо на овој утакмици. Задовољан сам игром, имамо најмлађу екипу у лиги и временом ћемо да будемо још бољи. Потребно је мало стрпљења да покажу квалитет – каже Паунковић. 

Српсколигаш са Тамиша заузима осму позицију са 28 бодова:

 – Управа нам је обезбедила идеалне услове, а добри резултати плод су заједничког рада и план је да унапредимо игру, да се талентовани момци, попут Чижика, Тасића, Кошанина и Петровића још усавршавају. Настојаћемо да у први план избацимо још неког младог играча који ће бити интересанти за клубове из Прве и Супер лиге. 

Пред Панчевцима је гостовање Јединству (Стара Пазова).

– Не треба трошити речи о домаћину, али спремни смо за још једну добру игру. Пазовчани имају много добрих играча Миленковића, Радића, Пађена и Бобара, ту је и тренер Огризовић па морамо да будемо опрезни. После вредне победе код куће, очекујем да се из сремске равнице вратимо у добром расположењу. 

Млади тренер нема проблема око састава:

– Сви играчи су у комбинацији и најважније је да испуњавају што од њих очекујем. Неће бити лако, али идемо постепено, најспремнији у овом тренутку истрчаће на терен. 

Б. Стојковски 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!