ЗАМКА И ЗА ГРАФИЧАР

ДРУГО КОЛО ПЛЕЈ-ОФА ЖЕЛЕЗНИЧАР У СЕРИЈИ ДЕРБИЈА

Железничар је, на гостовању лидеру ИМТ-у, још једном показао да има одличан састав. Дуел је оправдао епитет дербија, фудбалери са Тамиша и поред примљеног гола наставили су са нападима и голом Луке Јанковића стигли до ремија. После дербија, Панчевци су остали на истом одстојању од лидера, са четири бода заостатка, а на реду је изазов са трећепласираним РФК Графичаром.

Владимир Гаћиновић, шеф струке, има учинак од две победе и три ремија:

– Били смо без неколщине кључних играча, али момци су успешно одговорили задацима. За десет дана два пута смо одмерили снаге и није лако два пута славити. Утакмица је могла да оде и на другу страну, али најважније је да нисмо изгубили, задовољан сам како су момци одрадили меч.

Пред данашњи дуел са Звездином филијалом Гаћиновић се на да наставку серије:

– У плеј-офу свака утакмица има додатну тежину. Желимо да оправдано што се од нас очекује, да се на крају радујемо са навијачима. Бићемо са најбољим саставом у датом тренутку.

Везиста Александар Ђорђевић пружа добре игре:

– У мечу са лидером показали смо да с правом заузимао другу позицију, а немамо пораз од м ИМТ-а. Идемо даље, спремали смо се као и за сваког ривала у лиги, желимо победу и није важно да ли је ривал први или последњи. Надам се најбољем.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!