ЖАРКО ЂОКИЋ ЗА ЈАЧИ ВЕЗНИ РЕД

БОТОШАНИ СА ЈОШ ТРОЈИЦОМ НОВАЈЛИЈА, АЂУРУ У СТРОЈУ ПОЧЕТКОМ СЕПТЕМБРА

Ботошани ће имати много новајлија у погону и циљ је да нову трку дочекају у што јачем саставу и што спремнији. После Марковића, Миловца, Милошевића, Малека, Чуровића и Говедара, очекује се и искусни Јованов, а најашьено је да ће Нигеријац Наемека Ађуру, почетком септембра, бити у Омладинац ФАМ-у.
Пре два дана ангажована су још тројица играча. Искусни везиста Жарко Ђокић је најпознатији, има искуства са српсколигашких терена, а у прошлој сезони носио је дрес Јединства и у дресу Карађорђевчана на војвођанском „Истоку“ провео 1.189 минута на терену. Уз њега су и млади Славиша Михајловић из Војводине 1928 и Огњен Балаћ, из Потисја (Книћанин), члана Подручне лиге Зрењанин.                                                               – Погон нисмо формирали и имаћемо још новајлија – каже секретар Зоран Илијашев.
Председник Бранислав Лазић, за недељу, у провери са ЖФК Банат Багљашом у Зрењанину, најавио је неколицину играча на проби. Екипа новог тренера Драгана Јовића, у првом тесту минулог викенда, минималцем је савладала Војводину 1928.

Б.Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!