ЖАРКО ТОДОРОВИЋ ПОЈАЧАО СТРУЧНИ ШТАБ МЛАДОСТИ

Фудбалери војвођанског лигаша Младости из Омољице против Јединства (Банатско Kарађорђево) имали су предност 3:1 шест минута до краја меча, али су ипак гости однели бодове кући. На табели Омољичани заузимају 11 место са освојених 24 бодова. После састанка управе клуба председник Мирослав Радојчић и директор Драган Лукић донели су заједничку одлуку да се стручни штаб појача са још једним искусним тренером који ће помоћи младом Јасмину Угљићу да у наредним колима клуб врати на победнички колосек. Председник клуба Радојчић и директор Лукић после неколико разговора са кандидатима за сарадника Угљића одлучили су се за искусног и провереног тренера Жарка Тодоровића.

-После самосталне одлуке младог тренера Угљића да морамо појачати стручни штаб морали смо довести новог тренера и избор је пао на Жарка Тодоровића успешног тренера који је пре неколико година био у нашем клубу. Знамо његове вредности и радио је у многим клубовима у Србији где је имао добре резултате. Направили смо добар избор и да ћемо са њим наставити започети посао и остварити на крају сезоне што бољи пласман на табели.– рекао је Радојчић.

У тренерском послу Жарко Тодоровић досад је водио многе клубове Златибор (Чајетина), Златар (Нова Варош), Полимље, Металац (Ваљево), Раднички (Нова Пазова), Графичар (Београд) ,Динамо 1945, ОФK Београд, Тутин, Мачва 1928 и после пет година поново је дошао у Омољицу.

-После разговора са водећим људима из клуба нисам се пуно двоумио прихватио сам позив, јер сам емотивно везан за Омољицу где имам доста пријатеља и познаника и увек је ми било лепо овде. Добро сам упознат са екипом и ситуацијом у клубу и желим да помогнем да заједно са играчима и тренером Угљићем остваримо резултате које заслужује клуб Младост.– каже Тодоровић.

Нови–стари тренер Жарко Тодоровић одржао је први трениг са фудбалерима Младости и биће уз екипу на гостовању против Слоге из Пландишта.

Фото: Тренер Жарко Тодоровић и председник Мирослав Радојчић

Аутор: Б. Стојковски

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 13. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!