ЗАУСТАВИЋЕМО НОВОПАЗАРЦЕ

Још се нису слегли утисци после комшијског дербија у Суботици, а пред фудбалерима Спартака је тешко гостовање, утакмица са захукталим Новопазарцима који су остварили пет узастопних победа. Знају Суботичани да им неће бити лако против ривала на чијој клупи је бивши тренер клуба са севера Бачке Владимир Гаћиновић чији рукопис се и те како препознаје од како је преузео Нови Пазар, али се надају да ће се кући вратити без пораза.

– Нови Пазар доживљава ренесансу. Пет победа у низу је велик успех и за респект – каже Славко Петровић (са слике), шеф струке Спартака.- Сигуран сам да у Новом Пазару влада еуфорија, али мислим да се и ми питамо нешто. Новопазарци у осам утакмица једино нису постигли гол Вождовцу. С друге стране, мислим да смо показали кроз претходне дуеле да имамо изузетно квалитетну одбрану и једног од најбољих голмана у лиги, тако да ни њима неће бити лако. Надам се да ћемо успети да дођемо до бодова.

Филип Манојловић се истакао у претходној утакмици против ТСЦ-а. Његове одбране су допринеле да мрежа Голубова остане мирна, а пред гостовање у Новом Пазару се нада да ће управо Спартак прекинути победнички низ данашњег ривала.

– После тешког домаћинства очекује нас у Новом Пазару захтевна и борбена утакмица. Новопазарци су у доброј серији, али се надам да ћемо управо ми прекинути победнички циклус тима крај Јошанице – поручује Манојловић.

М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 30. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!