ЗБОГ НЕВРЕМЕНА ОПОРАВАК У ТЕРЕТАНИ

Невреме, које је захватило Златиборски округ, у извесној мери утицало је и на распоред рада фудбалера Војводине, који други део припрема реализују на теренима Златибора.

Уместо планираног тренинга на стадиону, због кише су опоравак наставили у хотелском здању. У току послеподнева добили су вољно за садржаје по сопственом избору.

– Најважније је то да смо смо реализовали све што је стручни штаб планирао – цени један од најискуснијих играча Стефан Ђорђевић. – Истина, тренинг опоравка био је планиран на терену, али смо због кише радили у хотелском спа центру. Ништа нисмо изгубили, све тече по плану и програму и што је најважније, после тронедељних припрема немамо повређених играча. Дух нам је здрав, расположење на нивоу и једва чекамо пријатељске утакмице, тек толико да изађемо из шаблона тренажног процеса, да осетимо лопту и могућност да се упоредимо са противником на другој страни терена.

Заједно са Дејаном Зукићем, Ђорђевић је друштво подсетио на четврту годишњицу од освајања трофеја намењеног победнику Купа Србије, против Партизана у Нишу, 2020. године. Управо је наш саговорник из пенала постигао одлучујући гол за тријумф генерације.

– Увек се сетимо и увек ћемо да се сећамо, а како и да се не сетимо када је то био дан за незаборав – вели Ђорђевић. – После четири године опет смо играли финале, верујем да у перпективи нећемо причу да завршимо само на учешћу у завршној утакмици. Добро радимо, велиа ја ствар да припреме реализујемо са тренером који је тако успешно с нама завршио претходну сезону. Практично, наставили смо тако где смо стали, сачували смо окосницу тима, познајемо се, а састав су појачали играчи који заиста заслужују дрес Војводине, тако да оптимистзички гледам на изазове у сезони која следи.

Подсећајући на претходну турбулентну сезону, Ђорђевић је истакао заслуге тренера Божидара Бандовића, колико на стручном плану, још више по питању његовог става и вере у систем који је наметнуо и који су играчи, сви до једнога, са одушевљењем прихватили. Такав стил довео је до јединствене оцене да је Војводина у финишу сезоне играла најлепши фудбал у Србији, чији смо траг препознали у финалу националног Купа, као и на путу Европи у походе.

 Лазо Бакмаз

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!