ЗЕЧЕВИЋА ГРЕЈЕ ОПТИМИЗАМ

ЦРЊАНИ ЈАЧИ У НАСТАВКУ ВОЈВОЂАНСКОГ ,,ИСТОКА“

Будућност спремначека наставак првенства на војвођанском „Истоку“. Изабраници тренера Миленка Зечевића, кроз припремне мечеве, потврдили су да могу више од јесењег учинка.

– Зимујемо на десетој позицији, са 19 бодова и у наставку треба да остваримо бољи учинак. Тестови током припрема показали су да смо спремни да се са свима упустимо у надигравање. Имам искуство, познајем конкуренцију и верујем да ћемо бити изнад опасне зоне – каже Зечевић.

Марко Живков, Никола Терзин, Владимир Радивојац, Андреј Вучковић, појачали су екипу, а у погон су убачени Даније лАлибрк и Милан Арсин, из бонус категорије.

– Задатак је да будемо бољи у односу на јесењу трку. За две победе смо заостали за Слободом која је на петој позицији и уверен сам, да кроз надигравање и максималну посвећеност, можемо до бољих резултата.

Кад се повела реч о новајлијама, Зечевић је био јасан:

– Конкуренцију смо подигли на виши ниво, дошао сам до позиције за јачу ротацију и тврдим да смо квалитетнији у односу на је-ћсењу трку. Сад је све до нас, ближи смо горњем делу табеле, али бићемо обазриви и циљ је да задржимо пласман у средини табеле – истакао је Миленко Зечевић.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!