ЗЕЛЕНИ ИЗ ИНЂИЈЕ ДАЛЕКО ОД ФОРМЕ

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Лозница – Инђија 2:1 (1:1)

Стрелци: Комарчевић у 30, Ристивојевић у 79. за Лозницу, Бађи у 17. за Инђију.

ЛОЗНИЦА: Головић 7,5, Спасеновић 7, Ивић 7, Радмановац 7 (од 83. Костић -), Милинковић 7 (од 90. Николић -), Комарчевић 7 ,5, Вићентијевић 7 (од 90+4 Бабић -), Ристивојевић 8, Враштановић 7, Кијевчанин 7, М. Николић 7,5.

ИНЂИЈА: Чупић 6, Недељковић 7, Вукајловић 7, Милосављев 6,5 (од 68. Кукољ 6,5), Јовановић, Стојановић 6,5 (од 68. Жакула 6,5), Десанчић 7, Бађи 7 (од 84. Ковачевић -), Рађен 7, Игњатовић 6,5.

Играч утакмице: Ристивојевић

Стадион у Клупцима. Гледалаца: 300. Судија: Игор Ковачевић (Земун) 8. Помоћници: Никола Милосављевић (Београд), Никола Боровић (Батајница). Жути картони: М. Николић, Враштановић, Ристивојевић, Бабић, Ивић, Головић, резервни играч Мијушковић (Лозница), Милосављев, тренер Куљић (Инђија). Црвени картони: Мијаиловић (Лозница) у 71, техничко лице Јован Грујић (Инђија).

Гостима је победа значила као жедном вода, док су домаћини чезнули за насушним голом који је био ван њиховог домашаја готово 700 минута. Актери су се упустили у отворену борбу, а Инђијци су шансу вребали по бочним позицијама и центаршутевима на високог Бађија. Упалило је у 17. минуту када је Десанчић, после корнера, центрирао, натрчао капитен Милосављев и главом усмерио лопту и да би је Бађи такође главом проследио под пречку.
Изједначење је уследило у 30. минуту. На 18 метара Милосављев је фаулирао Радмановца, добар шут капитена Комарчевића завршио је у доњем углу. У 12. минуту Вићентијевић је имао боље решење од центаршута, а у 19. после његовог додавања Милинковић је циљао поред гола.
У другом делу борбено, али без опасности. Чак и у 79. минуту није мирисало на опасност после комбинације Милинковића и Кијевчанина, али када је искусни штопер Ристивојевић левицом погодио за 2:1, обрадовали су се Лозничани као да су овим головима надокнадили много шта пропуштено.
Друго полувреме обележила је картонијада, чак их је било сувише и на клупи што представља раритет. Очито нервоза је учинила своје. Радост је била привилегија Лозничана који су се брзо вратили у игру после примљеног гола, оставили бољи утисак, а Инђијце оставили да тугују и траже шансу у последњем колу.

З. Јанковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!