ЗЕЛЕНО-БЕЛИ СТАРТОВАЛИ

Фудбалски клуб Инђија Toyo Тирес је данас започео припреме за пролећни део сезоне у Првој лиги Србије.

Мали промет у играчком кадру ће бити по свему судећи у инђијском прволигашу. Клуб је напустио донедавно стандардни голман Милош Чупић, који је слободан играч у тражењу нове средине. На његово место са позајмице се вратио Лука Тасић. Лука је имао велику минутажу у панчевачком трећелигашу Динаму 1945 где је на неколико утакмица показао свој раскошан таленат. Посебно се истакао на утакмици у Инђији када је бранио против Железничара.

Остали играчи су се јавили шефу струке Јовану Голићу и одрађен је први тренинг на терену са вештачком травом у Спортском центру „Леје“.

„Поранили смо. Да кажемо неких стандардних шест недеља. Мало смо продужили за ова четири дана. Да се мало окупимо, упознамо са програмом и планом припрема. Да одрадимо тестирања и лекарске прегледе у ова четири дана. Од 15.јануара радимо пуном паром. Имамо шест недеља за рад, а одлучили смо да овде припреме одрадимо код нас у Инђији где имамо одличне услове, од терена, теретане. Надам се да ако нас време послужи да ћемо моћи све да спроведемо у дело. Припремне утакмице су све заказане. Сви играчи су се појавили на прозивци. Имамо 24.момка, а са нама су и неки омладинци и у суштини неће бити неких већих кадровских промена. Можда једно до два појачања, ако нађемо нешто, да кажемо квалитетније од овога што имамо. То би нам донело још неки додатни квалитет у ономе што нас очекује“, рекао је шеф стручног штаба Инђије Toyo Тирес Јован Голић.

Своју прву проверу Инђинчани ће имати против екипе новосадског Кабела, 24. јануара.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 11. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!