ЖЕЛЕЗНИЧАР БЕЗ СРЕЋЕ ПРОТИВ ИНЂИЈЕ

Железничар – Инђија 0:1 (0:1)

СТАДИОН: СЦ Младост у Панчеву. Гледалаца: 500. Судија: Саша Ранисавић (Сремска Митровица). Стрелци: С.Ђурић у 24. минуту за Инђију. Жути картони: Јовановић, Хајдин, Зувић, С.Јовановић (Железничар), Кукољ (Инђија).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Балаж, Гргић /66.Гргић/, Хајдин, Јовановић, Конатар, Кордић/46. Миросављев/, Лаиновић/58. С.Јовановић/, Петровић /89.Трифуновић/, Томановић /65.Обрадовић/,Ђорђевић.

ИНЂИЈА:Чупић, Десанчић, Јањић /74.Ђоковић/, Кукољ /78.Ђуричковић/, Мијаиловић, Недељковић /74. М.Стојановић/, Рађен, Стевановић /62. Радосављевић/, Стојановић /78.Ракић/, Вуковић, Ђурић.

У утакмици без такмичарског значаја фудбалери Железничара поражени су на домаћем терену од Инђије. Гол одлуке постигао је Стефан Ђурић у 24. минуту утакмице.
Панчевци су још у минулом колу обезбедили пласман у суперлигашко друштво, тако да им данашњи меч ништа битно није доносио осим што се играо за публику и престиж. Уморни и психички исрпљени после тешке сезоне, фудбалери Железничара направили су само један кикс за 90 минута што је било довољно ривалу да стигне до предности и три бода.
Панчевци ће остати на другом месту, док Инђија са победом има шансе да се укључи у борбу за бараж. Поменути тим сада има 50 бодова, два мање од четвртопласираног Радничког из Сремске Митровице.
До краја сезоне остала су још два кола, а у наредном, Железничар гостује Новом Саду, док ће историјски успех прославити против Једниства крајем овог месеца у Панчеву.

ОБЈАВЉЕНО: 14. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!