Војвођанска лига – Југ

Железничар – Хајдук (Д) 0:0

Актери дерби утакмице 9. кола остали су дужни гледаоцима. Од свега онога што краси фудбал као игру мало је виђено. Опште је уверење да су поделом бодова више задовољни гости. Прву прилику на утамици за промену резултата имао је домаћин у 10. минути: Трбовић је у казненом простору Хајдука омогућио Боснићу да се нађе у идеалној позицији да озбиљно угрози гол Тркуље. На жалост по домаћина, мрежа лидера из Дивоша остала је нетакнута. Тридесетак минута касније, Каурин је највиши пред голом гостију, али, његов ударац главом није донео ништа ново. У 68. минуту сјајним шутем са око 25 метара Боснић је покушао да изненади Тркуљу, али, без успеха. Коначно, у последњим тренуцима утакмице, Веселиновић је био у идеалној шанси да убачену лопту са стране пошаље на „право место“. Ипак, резултат 0:0 остао је као коначан.

ИНЂИЈА. Игралиште: Градски стадион „Тоyо Тирес Арена“. Гледалаца: 300. Судија: Огњен Митровић (Рума). Жути картони: Радишић и Трбовић (Желеничар), Скопљак, Халиловић, Николић, Игњић и Галић (Хајдук).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Петковић, Грковић, Боснић, Бранковић, Веселиновић, Радишић, Осман, Милојевић (од 84. Суџум), Трбовић, Каурин (од 67. Бубало), Шахурић.

ХАЈДУК: Тркуља, Скољак, Халиловић, Јевић (од 72. Томић), Д. Николић, Крмар, Нађ, Игњић, Галић, Ерак (од75. Мандић), Павловић (од 46. А. Симић ).

Играч утакмице: Филип Осман.

Фото: Железничар – Хајдук

Извор: http://www.srbijasport.net