ЖЕЛЕЗНИЧАР ИЗ ПАНЧЕВА ДОВЕО АЏИЋА ЗА СПОРТСКОГ ДИРЕКТОРА

Железничар из Панчева жели у Суперлигу, због чега су ангажовали и Ивана Аџића на позицију спортског директора.
 
Некадашњи први оперативац Црвене звезде у време председниковања Владана Лукића са великим амбицијама стигао је у панчевачки клуб.

– Драго ми је што сам дошао и што Панчевци гаје високе амбиције, да уђу у виши ранг. Даћу све до себе да допринесем остварењу тог циља. Упознат сам са кадром, добро је обучен, квалитетна екипа је направљена од талентованих играча, потребно је само мало да се дода агресивности и свеже крви. Да не будемо мекани, већ да се гости прибојавају доласка у Панчево – истакао је Иван Аџић на промоцији.

Иван Аџић (49) функцију спортског директора у Црвеној звезди обављао је од 2009. до 2011. године. Имао је неколико врло успешних трансфера. На Маракану је довео Дарка Лазовића, Милана Вилотића, Павла Нинкова, Дејана Лекића, Мохамеда Авала Исаха, Кадуа, док је уз помоћ Дејана Рамба Петковића из Бразила ангажовао Евандра, Винисијуса Пашека, Бруна Мезенгу и Кристијана Борху.

У време док је Иван Аџић обављао улогу спортског директора у Црвеној звезди, за први тим су дебитовали Урош Спајић, Марко Дмитровић, Филип Стојковић, Славољуб Срнић, Огњен Ожеговић, Срђан Мијаиловић…

Фото: Железничар

ОБЈАВЉЕНО: 19. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!