ЖЕЛЕЗНИЧАР ИЗГУБИО ОД СЛОБОДЕ У УЖИЦУ

Слобода – Железничар 2:1 (0:0)

Стадион: Радомир Антић у Ужицу. Гледалаца: 500. Су­ди­ја: Ђор­ђе­вић (Гу­ча). Стрел­ци: Цве­тић у 72, Ра­шко­вић у 89 . за Сло­бо­ду, Гр­гић у 82. за Же­ле­зни­чар.

СЛОБОДА: Вукашиновић, Р. Глишовић, Ђ. Глишовић, Јовановић, Ристић, Цмиљановић, Милекић, Михаиловић, Т. Глишовић, Гајић, Шушњар. Играли су још: Ђоковић, Цветић, Тешић, Марјановић, Голубовић, Миличић, Старчевић, Рашковић, Ђукић, Петровић, Стојковић, Буишић, Вујичић, Kрстовић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Жив­ко­вић, Сим­че­вић, М. Јо­ва­но­вић, Об­ра­до­вић, Пе­тро­вић, Обре­но­вић, То­мић, Ре­ган, Ди­ми­трић, Зу­вић, Ба­ча­нин. Игра­ли јо­шАн­дри­ја­нић, Да­шић, Ми­ли­кић, Kо­на­тар, Ла­и­но­вић, Ме­де­ни­ца,Ђор­ђе­вић, Јан­ко­вић, Гр­гић,С. Јо­ва­но­вић, Бр­кић, Ба­лаж.

Фудбалери Железничара доживели су први пораз на припремама овог лета. Бољи од изабраника Игора Савића била је Слобода из Ужица која је славила 2:1.

Сјајну игру приказале су обе екипе где су тренери могли да виде све расположиве снаге на делу. У пр­вом по­лу­вре­ме­ну по­сле игра­ња ру­ком Сим­че­ви­ћа, до­су­ђен је је­да­на­е­ста­рац, али играч домаћег тима Ра­де Гли­шо­вић ни­је био пре­ци­зан. Ужи­ча­ни су по­ве­ли тек у дру­гом по­лу­вре­ме­ну, по­сле цен­тар­шу­та ка­пи­те­на Ми­ли­чи­ћа, Цве­тић је из другог покушаја лоп­ту са се­дам ме­та­ра по­слао је у мре­жу. Пан­чев­ци се ни­су пре­да­ва­ли, играли су чврсто, агресивно, трудили су се да дођу до гола. По­сле гре­шке од­бра­не Сло­бо­де нај­бо­ље се сна­шао ДариоГр­гић и са десетак ме­та­ра сме­стио лоп­ту у мре­жу.

Kо­на­чан ре­зул­тат по­ста­вио је Ра­шко­вић, до­био је по­врат­ну лоп­ту и са 16 ме­та­ра био пре­ци­зан. Следећу утакмицу Железничар игра већ у суботу 16. јула против Радничког из Сремске Митровице.

Извор: https://rtvpancevo.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!