ЖЕЛЕЗНИЧАР МИСЛИМА У ДУЕЛУ СА НОВИМ ПАЗАРОМ

Железничар – Инђија 0:3 (0:2)

СРЦ Младост. Судија: Јањуш (Панчево). Стрелци: Суботић у 22, Грбовић у 39. и С.Стојановић у 88 минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Лукић, Конатар, Балаж, В.Станковић, Лакићевић, Хајдин, Кнежевић, Ђорђевић, Гргић, Романић, Игњатијев. Играли су још: А.Станковић, Миликић, Обрадовић, Гајић, Маиса, Миросавић, Чижик, Пуртић, Зувић Јовановић, Кахвић.

ИНЂИЈА: Тасић, Хукољ, Вуковић,Михајловић, Ђоковић, митровић, Стојановић, Грбовић, Којић, Суботић, Ђорђевић. Играли су још: Велимировић, Радосављевић, вра, Ћутовић, Мијаиловић, Гаиловић, Десанчић, Маринчић, Л.Добријевић, М.Добријевић, С.Стојановић.

У последњој утакмици пред почетак пролећног дела сезоне, фудбалери Железничара поражени су од прволигаша Инђије. Упркос изједначеној игри, гости су искористили свежину и дошли до два гола преко Суботића и Грбовића.

Тренер Ненад Мијаиловић у наставку утакмице пружио је прилику свим играчима, а добру прилику за Железничар попустио је новајлија Кахвић. У изгледној прилици шутирао је преко гола, да би у 65. минуту Јовановић из слободног ударца погодио пречку.

Ипак, гости су успели до краја меча да дођу И до трећег гола. У сваком случају био је ово пораз који опомиње пред дуел са Новим Пазаром, али И да се види где екипа грешки, како се сличне ситуације не би понављале И у првенству.

Извор: http://www.rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!