ЖЕЛЕЗНИЧАР ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

Фудбалери Железничара после скоро тронедељног одмора почели су припреме за пролећни део сезоне. Шеф стручног штаба Ненад Мијаиловић на окупљању је имао 29 играча и то: Милана Мијатовића, Огњена Лукића и Александара Станковића, Војислава Станковић, Александар Ђорђевић, Лазар Романић, Иван Лакићевић, Јевген Павлов, Стефан Хајдин, Марко Конатар, Дарио Гргић, Душан Пантелић, Ђорђе Шушњар, Бојан Балаж, Марко Гајић, Бранислав Кнежевић, Александар Ковачевић, Стефан Пуртић, Мирко Миликић, Вељко Трфуновић, Страхиња Јовановић, Стефан Обрадовић, Матеја Зувић, Ентони Локоса, Маиса Ндиаје, Марко Бачанин, Павел Чижик, Давид Ивић, Филип Маркишић.

Пре него што су изашли на снегом покривени терен, играче су поздравили чланови управе клуба председника Зоран Наунковић, затим директор Ненад Бојковић и секретар Горан Михајлов.

Иначе једино ново име на списку тренера Ненада Мијаиловића је репрезентативни голман Црне Горе Милан Мијатовић.

-Нисмо имали много времена за одмор, ипак, играчи су добили задатке да у паузи одраде део припрема. Очекује нас тежак задатак, имамо наш циљ за наставак сезоне и верујем да ћемо испунити. Очекује нас напоран рад, прво у Панчеву, потом и на Кипру, где ћемо имати и четири контролне утакмице – рекао је Ненад Мијаиловић, тренер Железничара из Панчева.

Све до 17. јануара Железничар ће радити у Панчеву, а затим се сели на Кипар где ће се припремати две недеље. Пре него што отпутују на Рајско острво фудбалери клуба са Тамиша одиграће и пријатељску утакмицу са Звијездом 09, а по повратку чекају их још два два меча 3.фебруара са Виторулом из Румуније и 7.фебруара са прволигашем Инђијом.

-Што се тиче састава тима биће одлазака и долазака, али не претерано и то ћемо све боље знати у наредним данима – објаснио је Мијаиловић.

У правој зимској атмосфери Железничар је одрадио први тренинг у 2024. години, а оно што је приметно играчи су изашли добро расположени на терен.

Извор: http://www.rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!