ЖЕЛЕЗНИЧАР ПОРАЖЕН У ДЕРБИЈУ (ВИДЕО)

У дербију кола Звездина филијала пружила је бољу и организованију игру и на крају заслужено освојила бодове за врх табеле прволигашког каравана, Железничар – Графичар 1:3.

Гости су практично из првог озбиљнијег напада, у петом минуту, дошли у вођство кад је Давид Петровић извео корнер, а Јован Митуљикић трзајем главом савладао Кнежевића за вођство. У 13. и 25. минуту фудбалер домаћина Страхиња Јовановић два пута је шутирао према голу Манојловића који је био сигуран и сачувао је мрежу.

У 22. минуту, после корнера Луке Петровића, Миликић је ударцем главом погодио голмана графоса. После грешке Миликића у 29, Никола Кнежевић је пресекао лопту и изашао сам испред голмана Живковића и удвостручио предност тима. До одласка на одмор Кордић је имао прилику да постигне погодак, али је шут завршио поред стативе.

Пет минута после одмора у офанзиви фудбалера „дизелке” са Тамиша Димитрић је прошао по десној страни и упослио С. Јовановића који је шутирао и лопта се одбила до Луке Петровића, а њега је срушио Јован Митуљикић у шеснаестерцу гостију и досуђен је пенал. Сигуран је био Страхиња Јовановић – 1:2.

После контранапада гостију у 61. минуту Стојчев је мајсторски упослио Шљивића који је постигао погодак шутем са десетак метара. До краја меча домаћини су имали прилике да постигну погодак, али су Димитрић, Гргић и Петровић били непрецизни пред голом Манојловића.

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!