ЖЕЛЕЗНИЧАР ПОТПИСАО ДОНАТОРСКИ УГОВОР СА КОМПАНИЈОМ ДОО „ВЕТРОЕЛЕКТРАНА БАНАТ -4“

Руководство Железничара из дана у дан чини све како би почео да живи суперлигашким животом и пре него што званично ступи на елитну сцену. Подршку је клуб из Панчева добио и у виду донаторског уговора. У просторијама клуба потписана је сарадња између компаније ДОО „Ветроелектрана Банат – 4” и Железничар.

Параф на уговор, потписали су директори Лазар Лазендић испред фирме донатора и Ненад Бојковић у име Железничара.

-Драго нам је када видимо да постоје људи који желе да помогну спорту. Још је драже када једна успешна компанија изабере баш наш клуб. Потрудићемо се да оправдамо поверење и испунимо зацртане циљеве – рекао је директор Железничара Ненад Бојковић.

Осмеси на лицима говорили су да је урађена права ствар. Домаћини су своје госте повели у обилазак „зелене оазе” и показали сав потенцијал који Железничар има.

-Са великим задовољством се укључујемо у ову лепу спортску причу. Желимо Железничару много успеха, а сигуран сам да ће се наша сарадња наставити и после истека овог првог уговора. Првом приликом долазимо на стадион да навијамо заједно – истакао је директор ДОО „Ветроелектрана Банат – 4” Лазар Лазендић.

Извор: https://rtvpancevo.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 11. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!