ЖЕЛЕЗНИЧАР СА ПЕТ ГОЛОВА ИСПРАТИО ЛОЗНИЦУ КУЋИ

Железничар – Лозница 5:0 (2:0)

Стадион:СЦ Младост Панчево. Судија: Урош Ржић. Стрелци: Балаж у 12. минуту и Гргић у 29, Л.Петровић у 67. и 73, Кордић у 80. минуту за Железничар.Жути картони: Миликић (Железничар) и Петровић (Лозница).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Балаж, Гргић, Хајдин, Кордић, Ковачевић, Миликић, Петровић, Томановић, Зувић, Ђоређевић. Играли су још: Бркић, С.Јовановић, Лаиновић, Обреновић, Конатар.

ЛОЗНИЦА:Вукашиновић, Абубакар, Дабић, Дамњановић, Ивановић, Јаковљевић, Јевремовић, Маринковић,И.Петровић, Сантрач, Вићентијевић. Играли су још: Радмановац, Поповић, Маслаћ, Комарчевић, Ристић.

Фудбалери Железничара вратили су се на победнички колосек. После три везана пораза, Панчевци су са новим тренером Владимиром Гаћиновићем стигли до три бода. Пред домаћом публиком головима Балажа и Гргића, Дизелка је забележила шеснаесту победу у сезони. С обзиром да је Графичар поражен од Радничког, Железничар је увећао предност у односу на трећепласирани тим Прве лиге и сада има осам бодова више. Са друге стране ишао је на руку играчима из Панчева и резултат из Београда, где су се састали ИМТ и Рад. Тај дуел је завршен без победника, па тако Железничар за водећом екипом првенства заостаје само ти бода.
Било је евидентно од првог минута против Лознице да су фудбалери Железничара изашли из летаргије и да им је циљ да стугну до сва три бода. Како су почели тако су Панчевци и завршили меч, офанзивно, храбро и борбено.
Није било дилеме да ће остати бодови у Панчеву, јер је Железничар, голом Бојана Балажа стекао предност већ у 12. минуту. Добре акције су се ређале пред голом Лознице да би лопту иза леђа Вукашиновића у 29. минуту спровео Дарио Гргић, коме је ово био 11 гол у сезони.
У наставку утакмице Железничар је одиграо још боље, па су гости испраћени у Лозницу са пет голова у мрежи. Владимир Гаћиновић је појачао ритам, а головима су му се одужили Лука Петровић и Кордић.
Да су игачи Железничара били мало још сконцентрисанији у наставку утакмице, победа би била и убедљивија.

Извор: https://rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!